Varausprosessi

Isot brändit
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Hintatakuu
Auton vuokraus numeroina
160
Maassa
60.000
Kohteeseen

8.1 M
Varausta vuosittain
100%
Halvin hinta
Miksi meille? - Vuokra-auto online!
  • ILMAINEN peruutus 48 tuntia ennen noutoajankohtaa
  • ILMAINEN Muutokset
  • Ei piilomaksuja
  • Kolariturva (CDW)
  • Varkausvakuutus (TP)
  • Rajoittamattomat kilometrit
  • Polttoaine: Täysi–Täysi
  • Asiakaspalvelu 24/7
Varausprosessi
Vaihe 1: Haku, Pyyntö
Valitse sijainti sisällyttämistä vuokra-auton (maa, kaupunki, sijainti esim.: Lentokenttä) ja jos eri kuin esittämisen sivustoja sijainti tallennuksen, voit myös säätää. Anna päivämäärä ja kellonaika tallennuksen ja vapauta erikseen. Ja lopulta määräytyy kuljettajan iän ja mene haku.
Vaihe 2: Valitse, Varaus
Toisessa vaiheessa järjestelmä suorittaa ensin hakuja autonvuokraustarjouksista hakukriteerisi mukaan, jotka olet antanut etsimään täydellistä autoa. Luettelo mukautetuista henkilöautoista hakutuloksista selvityksen mukaan näytettyyn hintaan niin, että olet sen kallein. Lyhyt kuvaus kustakin autosta autolle, autonvuokrausmaksu, ilmestyy joitain tärkeitä tietoja ja ehdot ja ehdot. Varaus -painikkeen alla "Menin tarjouspyyntöön" -toiminto tarjoaa mahdollisuuden lähettää sähköpostiviesti myöhemmin mainittuun tarjoukseen. Ole hyvä ja valitse yksi ja napsauta sitten Kirja-painiketta.
Vaihe 3: Varaus, Ekstrat
Tässä vaiheessa saat tarkemman tarkastelun valitusta autonvuokrauksesta liittyen siihen, ja sinulla on mahdollisuus pyytää erilaisia lisärahoituksia autonvuokrauksen ajaksi. Täältä voit valita ylimääräiset tarpeet, jotka ovat välttämättömiä, jotta autovuokraus maksetaan autonvuokrausyritysten käytössä. Tällaisia lisävarusteita ovat GPS, lastenistuimet, lumiketjut, laskettelu. Jos voit valita kaikki tarvittavat lisäosat, napsauta Seuraava.
Vaihe 4: Varaus, Tiedot
Kirjoita tässä vaiheessa johtajan / ohjaimen tiedot. Tarkista, että tiedot ovat oikein, ja napsauta sitten Kirja-painiketta. Seuraavaksi ponnahdusikkunassa, jos otat vuokra-auton lentokentälle, ilmoita myös lentojen määrä.
Vaihe 5: Turvallinen maksu, Vahvista
Valitse sopiva maksutapa ja täytä sitten maksukorttitietosi lomakkeen perusteella. Napsauttamalla painiketta näet varausvahvistussivulla varausnumerosi. Sen jälkeen saat sähköpostiviestin, joka sisältää tärkeitä tietoja varmenteiden yksityiskohdista ja varauksista. Tarvitset tämän painetun version auton toimittamisesta.